Despre noi

Perfection has no limits, and this is our way
HQ LEVEL BUSINESS SERVICES

HQ LEVEL BUSINESS SERVICES se impune pe piața de servicii IT și HVAC prin calitatea, seriozitatea și punctualitatea în prestarea serviciilor, ținând cont în mod constant de necesitățile clientului și încadrarea în bugetul pus la dispoziție.

HQ LEVEL BUSINESS SERVICES beneficiază de un management și o echipă de tineri profesioniști cu o gândire deschisă, orientată spre performanță și satisfacția clienților proprii.

Deviza noastră este:

Calitate înainte de toate !

Activitatea noastră este axată în cea mai mare parte pe prestarea de servicii de service și mentenanță pe bază de contract, outsourcing IT pentru clienții din segmentul business to business (B2B).

Aria de acoperire a serviciilor oferite de compania noastră este Regiunea de Vest, cu operare din Timișoara sau regiune (Timiș, Arad, Bihor, Cluj, Hunedoara, Alba, Mureș, Caraș, Mehedinți, Gorj, Dolj, Vâlcea, etc.) și Regiunea de Est, cu operare din București sau regiune (București, Ilfov, Argeș, Teleorman, Brașov, Prahova, Constanța, Iași, Suceava, etc.) .

Servicii IT

Servicii IT pentru dumneavoastră.

Vă oferim servicii specializate pentru toate necesităţile IT din cadrul companiei dumneavoastră. De la nevoia devirusării sau asistenţei tehnice IT on-line sau on-site şi până la externalizarea departamentului de IT, suntem exact ceea ce căutaţi. Vă invităm să ne contactaţi cu incredere. Restul îl facem noi!

Servicii HVAC

Oferim o gamă completă de servicii HVAC pentru dumneavoastră.

În zilele de vară, când căldura devine insuportabilă, aerul condiționat devine o necesitate atât pentru confortul cât și pentru randamentul nostru. Achiziția aparatului de aer condiționat este primul și cel mai simplu pas. Cel de-al doilea pas, instalarea aparatului, poate deveni un calvar. Fie magazinul nu ofera instalarea, fie echipele de montaj sunt foarte ocupate și trebuie să așteptați, uneori mai mult de 10 de zile. Noi suntem aici pentru dumneavoastră.

PARTENERII NOȘTRI

HQ LEVEL a ințeles că o companie puternică are relații strânse cu partenerii și colaboratorii.
De aceea prețuim bunele relații de colaborare cu partenerii noștri.

EXTERNALIZARE IT

Externalizarea IT este văzută de mulţi ca o tendinţă a viitorului care aduce numeroase beneficii partenerilor.

Răspuns rapid 24/7

Pentru noi, opinia ta contează.

Dacă ai sugestii sau întrebări, te rugăm să ne contactezi la numerele de telefon:

Servicii IT: +40740227701
Servicii HVAC: +40727798562