HQ Level Business Services

Partenerul IT pentru afacerea ta.

Cine suntem noi?
Angajatul loial, cu un salariu minim, fără concediu, neobosit în realizarea sarcinilor sale, inventiv şi hotărât să te ajute să-ţi pui planurile în aplicare. Punctual şi riguros. Prietenul şi sfătuitorul tău. Oamenii pe care te poţi baza, partenerul tău de încredere!

Prin oferirea de servicii integrate de consultanţă, proiectare, furnizare, implementare şi mentenanţă în domeniul sistemelor informatice, dezvoltarea e-comunicarii (web, email), HQ LEVEL işi propune să încheie cu fiecare client un parteneriat în care să primeze perfecta înţelegere a nevoilor reale ale acestuia, astfel încât companiile partenere să-şi menţină focusul în domeniul lor de activitate iar serviciile furnizate de HQ LEVEL să contribuie la creşterea productivităţii şi eficienţei.

Ce veti gasi la noi?

La noi veti gasi numai solutii eficiente, orientate pe segmentul de business.

Ce nu veti gasi la noi?
La noi nu veti gasi cele mai ieftine solutii, dar veti gasi cele mai ieftine solutii bune pentru ca noi stim ca cel mai important lucru intr-un mediu de business este sa te poti baza pe lucruri cu functionare certa, durabile si eficiente. Consideram ca infrastructura IT a unei firme este temelia pe care isi desfasoara activitatea celalalte departamente.

Expertiza
Service calculatoare, software, hardware, consultanţă IT, configurare, proiectare şi mentenanţă servere şi retele, configurare e-mail, antivirus, antispam, file sharing, securitatea informaţiei, SEO, programare WEB, promovare, training.

Segmentul de piata vizat de catre HQ LEVEL: Macrointreprinderi, IMM-uri, Institutii de stat. Principalul obiect de activitate este intretinerea, proiectarea si realizarea de cablari structurate de date, voce si televiziune.

HQ LEVEL, ofera servicii de hosting (web/email), design si comercializeaza o gamã larga de produse: de la echipamente active si pasive de retea, consumabile, periferice, componente si accesorii PC pana la sisteme de calcul, echipamente portabile, servere si centrale telefonice performate.

 

Recent Posts

Ai nevoie de ajutor?

Contacteaza personalul nostru calificat rapid si sigur.

HQ LEVEL B.S.

Misiunea noastră

Misiunea noastra este de a asista companiile mici şi mijlocii, din diverse domenii de activitate, în procesele de eficientizare a activităţii de dezvoltare a afacerii prin identificarea şi adresarea nevoilor din sfera tehnologiei informaţiei şi a comunicării.

Domeniul nostru de activitate

Activitatea noastră este axată în cea mai mare parte pe prestarea de servicii de service și mentenanță pe bază de contract, outsourcing IT pentru clienții din segmentul business to business (B2B).

HQ LEVEL B.S.

Valorile noastre

Atitudine orientată către client. Parteneriate de calitate. Perfecta înţelegere a nevoilor partenerilor de afaceri. Calitate, eficienţă şi valoare adaugată. Echipă profesionistă şi motivată.

Viziunea noastră

HQ LEVEL Business Services își propune să asiste companiile mici și mijlocii, dar și instituțiile de stat, din orice domeniu de activitate în procesele de dezvoltare informatică și în procelsele ce țin de domeniul HVAC (Heating, Ventilation, Aer Conditioning). Viziunea noastră ne obligă să ne facem cunoscuti mai ales prin recunoștiința pe care o au clienții față de noi. Pe termen lung HQ Level își propune să contribuie în mod seminficativ la dezvoltarea partenerilor săi strategici.

 

HQ LEVEL B.S.

Echipa HQ Level

HQ LEVEL a inteles ca cel mai important element dintr-un business este echipa ce-l fundamenteaza. De aceea recunoastem si apreciem valoarea oamenilor.

Echipa noastră

Echipa HQ adună specialiști având o vastă experiență în sectoarele IT și HVAC fiind conectați în permanență cu cele mai bune practici și ultimele noutăți din industrie, în România.

Administrativ și financiar
Florin
Managing Director
Proiecte și vânzări HVAC
Zoltan
HVAC Manager
Departamentul Vânzări
Amalia
Sales Specialist IT B2B
Ionuț
Sales Engineer Specialist IT B2B
Departamentul Tehnic & Web Design
Radu
Tehnician IT
Bogdan
Web Designer