Realizari

Success is the result of hard work...

Realizări & Premii

HQ Level Business Services – Partenerul IT pentru afacerea ta!

Segmentul de piață vizat de catre HQ LEVEL: Macroîntreprinderi, IMM‐uri, Instituții de stat. Principalul obiect de activitate este întreținerea, proiectarea și realizarea de cablări structurate de date, voce și televiziune.

HQ LEVEL, oferă servicii de hosting (web/email), design și comercializează o gamã largă de produse: de la echipamente active și pasive de rețea, consumabile, periferice, componente și accesorii PC până la sisteme de calcul, echipamente portabile, servere și centrale telefonice performante.

Începând cu anul înființării noastre și până în prezent, activitatea companiei noastre a fost recompensată cu următoarele premii:

Top Afaceri România 2018
LOCUL 1

Activitatea noastră a fost recompensată cu locul întâi în Topul pentru microîntreprinderi, județul Timiș, domeniul 61: Telecomunicații, conform bilanț 2017.

Top Profit România 2018
LOCUL 1

Activitatea noastră a fost recompensată cu locul întâi în Topul pentru localitatea Timișoara, județul Timiș, domeniul 6110: Activități de telecomunicații prin rețele cu cablu, conform bilanț 2017.

Top Profit România 2018
LOCUL 2

Activitatea noastră a fost recompensată cu locul întâi în Topul pentru județul Timiș, domeniul 6110: Activități de telecomunicații prin rețele cu cablu, conform bilanț 2017.

Top Profit România 2018
LOCUL 2

Activitatea noastră a fost recompensată cu locul doi în Topul pentru Întreprinderi cu Capital Românesc, localitatea Timișoara, domeniul 61: Telecomunicații, conform bilanț 2017.

Top Afaceri România 2019
LOCUL 1

Activitatea noastră a fost recompensată cu locul întâi în Topul pentru Întreprinderi cu Capital Românesc,județul Timiș, domeniul 61: Telecomunicații, conform bilanț 2018.

Top firmelor din județul Timiș 2018
LOCUL 1

Activitatea noastră a fost recompensată cu Premiul 1 în domeniul cercetare-dezvoltare și high-tech pentru microîntreprinderi, activități de telecomunicații prin rețele cu cablu.

Recent Posts

Ai nevoie de ajutor?

Contacteaza personalul nostru calificat rapid si sigur.

Ai nevoie de ajutor?