Mareste viteza afisarii Taskbar Thumbnail Preview din Windows 7

In Windows 7 aveti posibilitatea afisarii unui program in miniatura numit Taskbar Thumbnail Preview care de fiecare data intarzie sa apara in timp util. In acest mic tutorial am sa va arat cum ati putea modifica viteza afisarii programelor deschise si mininizate in bara de start prin simpla modificare a unei chei de registri.

Avand in vedere ca urmeaza sa modificati o parte a sistemului vostru de operare care este destul de sensibila puteti sa descarcati setarile pentru o afisare de 20ms gata  facute de aici, voi va trebui doar sa rulati: Seteaza timpul de afisare la 20ms a Taskbar Thumbnail Preview.reg din interiorul arhivei.

Pasul 1

Pentru inceput va trebui sa deschideti registri apasand tasta Windows + R, si scrieti in interiorul casutei regedit, dupa care Ok.

Pasul 2

HQ LEVEL va ofera servicii de service si mentenanta on-line si on-site pentru calculatoare, servere, centrale telefonice, copiatoare si periferice. Detalii…

Mergeti la: HKEY_CURRENT_USERControl PanelMouse

In partea dreapta aveti o cheia  numita: MouseHoverTime.

Pasul 3

Dati dublu click pe MouseHoverTime si schimbati valoarea acesteia din 400 in

20, dupa care apasati pe OK si inchideti editorul de registrii.

Pentru a observa schimbarile va trebui sa restartati computerul.

Revenire la setarile standard

Nu trebuie facut altceva decat sa urmati din nou acest tutorial si sa schimbati valoare la MouseHoverTime din 20 in 400.

HQ LEVEL va ofera servicii de service si mentenanta on-line si on-site pentru calculatoare, servere, centrale telefonice, copiatoare si periferice. Detalii…

Related posts

Leave your comment Required fields are marked *