Consumabile si birotica

Building a safe and for the ages
Ai nevoie de ajutor?

Contacteaza personalul nostru calificat rapid si sigur.

Consumabile si Birotica

Pentru o corectă si cat mai longevivă întrebuinţare a echipamentelor dumneavoastră de printat vă recomandăm să folosiţi consumabile originale. Firma HQ LEVEL comercializează toată gama de consumabile OEM, de la toţi producătorii, la preţuri imbatabile. Pentru a consulta oferta noastră de OEM-uri accesati această secţiune.

De cele mai multe ori, consumabilele originale sunt foarte scumpe. Mai ales la imprimantele de clasa mică şi medie, se constată că la 2-3 schimbări ale tonerului sau cartuşului, preţul acestor consumabile poate ajunge chiar foarte aproape de preţul echipamentului în sine. de aceea, merită luată in considerare varianta folosirii unor consumabile echivalente sau compatibile, care nu cum altceva decat exact acelas lucru, facut de catre un alt producător, la un preţ mai mic.
Procesul de remanofacturare presupune schimbarea ansamblelor mecanice din interiorul tonerelor, eliminarea tonerului reyidual, curatarea si degresarea aceastuia, vidarea si reumplerea.
Preţul pentru un consumabil remanofacurat este de aproximativ 50% din pretul aceluias consumabil original!

A treia variantă ar fi reumplerea consumabilelor deja folosite. Noi recomandăm aceasta soluţie în ultimă instanţă, deoarece tonerele şi cartuşele reumplute pot aduce stricăciuni chiar si ireparabile, echipamentelor dumneavoastră de printat. Daca totuşi v-aţi hotarât la aceasta soluţie, atunci este imperativ sa alegeţi un partener competent pentru a face aceasta operaţiune delicată. În secţiunea de reâncarcare tonere, veţi găsi cateva sfaturi pentru întreţinerea cartuşelor şi tonerelor, precum si preţurile pe care le practicăm noi pentru această operaţiune, pentru clienşii noştri din Timişoara.
Pentru toţi clienţii noştri, transportul în Timişoara este GRATUIT!

Consumabile remanofacturate si compatibile

Beneficiile aduse mediului prin colectarea cartuselor goale sunt nenumarate. Pentru ca suntem eco adoptam solutii de responsabilitate sociala. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati…

Mai jos, o să lămurim câteva aspecte ce ţin de procesul de remanofacturare şi care sunt diferenţele reale dintre un toner OEM (original) şi unul remanofacurat.

Ce inseamna produs remanofacturat?
Prin adevaratul procedeu de remanufacturare se obtine un produs finit nou, de o calitate similara produsului OEM , in unele cazuri calitatea poate fi superioara produsului OEM. Prin remanufacturare se intelege procedeul de desfacere a cartusului, reconditionarea pieselor cu viata lunga de utilizare, gen rola magnetica, arcuri, diferite angrenaje din metal sau plastic si inlocuirea TUTUROR pieselor care suporta o uzura importanta dupa primul ciclu de printare, si anume: cilindrul fotosensibil, lamele de dozare, PCR – Primary Charge Roller, developer roller, doctor bar, iar in final se monteaza sigiliul, chipul (la reperele care necesita chip) se sigileaza si ambaleaza, obtinandu-se astfel un produs NOU.

Ce inseamna procedeu de refilare sau reancarcare?
Aici majoritatea utilizatorilor fac o mare greseala, confundand procedeul de remanufacturare cu procedeul de refillare sau reincarcare. Prin acest procedeu, cartusul este desfacut si reincarcat cu toner, adica este dozat cu toner pentru inca o listare, FARA ca in urma acestui procedeu sa se reconditioneze piesele cu viata lunga de folosinta sau sa se inlocuiasca principalele piese ce intra in alcatuirea sistemului de printare: cilindru fotosensibil, lamele dozare, PCR, developer roller ,doctor bar.

Ce inseamna cartus 100% nou?
Gama de cartuse 100% noi a fost promovata intens in ultimii ani de toate firmele de distributie din tara datorita unui aspect important, PRETUL. Aceste produse sunt de o buna calitate, in situatia in care identificati un furnizor care are in spate o mare fabrica din Asia, insa ele au fost concepute pe principiul de unica folosinta,ele sunt sensibile la remanufacturare sau refillare, in situatia in care urmariti obtinerea unui produs echivalent care sa poata fi refolosit dupa prima utilizare, va recomandam produsele remanufacturate-PREMIUM.

Care sunt avantajele produsului remanofacturat?
In situatia in care produsul remanufacturat a respectat toate procedurile de obtinere prezentate mai sus, dvs. veti beneficia de un produs de o calitate similara produsului OEM, insa la un pret mult mai mic fata de acesta ,diferentele de pret pot fluctua intre 40-100%. Totodata cartusul remanufacturat poate fi refolosit dupa golire de nenumarate ori, bineinteles prin procedeul de remanufacturare, inlocuinduse de fiecare data componentele ce intra in sistemul de printare, mentionate mai sus.

Reincarcare calitatea 1 pentru tonere si cartuse
  • Incarcăm cartuşe Inkjet şi tonere Laserjet la CEL MAI MIC PRET cu LIVRARE GRATUITĂ în Timişoara!
  • Vindem TOATE MODELELE de cartuşe şi tonere  cu LIVRARE GRATUITA indiferent de cantitate!

In momentul de faţă cartuşele pentru aproape orice tip de imprimantă costă atât de mult incât uneori după doar două schimbări de cartuşe observăm că am cheltuit o sumă egală cu cea necesară achizitionarii unei imprimante noi.

Soluţia este reincărcarea profesională a cartuşelor care garantează o imprimare corespunzatoare, uneori chiar identică cu cea originală, dar la preţuri extrem de convenabile atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru persoanele juridice.

Un cartuş poate fi reumplut de mai multe ori, excepţie facând cazurile când este deteriorat fizic. Noi vă garantăm reumplerea numai cu CERNEALĂ SAU TONER DE CALITATE şi CÂNTĂRIREA ELECTRONICĂ a cantitatii utilizate în funcţie de specificaţiile tehnice ale modelului.

 Tarifele noastre pentru reincărcare de tonere sunt:
Tip toner
Preţ
Toner standard fara chip 100g10 EUR
Toner standard cu chip 100g12 EUR
Toner Samsung cu chip 100g16 EUR
Alt tip de tonerin functie de gramaj

Preţurile nu conţin TVA.

Aveti nevoie de un profesionist in incarcari deoarece in functie de experienta persoanei care indeplineste operatiunea cartusul dumneavoastra va putea fi reincarcat de mai multe sau mai putine ori. Asteptam sa ne contactati pentru comenzi si intrebari in domeniu!

Cateva sfaturi pentru intreţinerea cartuşelor şi tonerelor

Un cartus poate fi reincarcat de foarte multe ori daca sunt respectate cateva reguli de baza referitoare la intretinere, transport, etc. Echipa HQ LEVEL intelege cat de importanta este pentru dumneavoastra prelungirea duratei de viata a consumabilelor si va ajuta cu cateva sfaturi profesionale:

Montati cartusul nou imediat dupa scoaterea din ambalajul lui original. Nu uitati sa indepartati banda autoadeziva de pe cartus inainte de introducerea in imprimanta.

Respectati toate mentiunile producatorului privitoare la procedura de schimbare a cartuselor asa cum scrie in manualul imprimantei dumneavoastra.

In cazul imprimantelor color consumarea celor 3 culori se face diferit, in functie de continutul paginilor imprimate. Cartusele trebuie reumplute imediat ce una dintre culori s-a terminat. Nu folositi imprimanta cu una dintre culori golita! Se evita astfel amestecul culorilor si infundarea duzelor. La transport nu inveliti cartusul in hartie absoranta deoarece se pot amesteca culorile.

In timpul verii nu lasati cartusul nefolosit chiar si o perioada scurta de timp. Pentru a preveni uscarea cartusului printati saptamanal cel putin citeva rinduri pe culoare alb/negru si color. Fiecare tip de imprimanta are un numar de pagini pe luna recomandat de producator. In masura in care este posibil nu tipariti incontinuu mai mult de 10 – 15 % din volumul recomandat. Imprimantele necesita racirea capului de imprimare.

Este indicat ca reumplerea cartusului sa aiba loc mai inainte ca acesta sa se goleasca complet, pentru a evita infundarea duzei. A nu se atinge duza si a nu expune umezelii sau contactului cu alte substante decat cerneala speciala.

Reumplerea cartuselor trebuie facuta in cel mai scurt timp posibil (1 – 2 zile). Nu se recomanda depozitarea cartuselor, fie noi, fie reumplute, pentru o folosire ulterioara. Folosirea simultana a doua sau mai multe cartuse se poate face doar daca timpul de depozitare nu depaseste citeva zile si daca acestea sunt ambalate in cutii etanse care sa mentina umezeala. Pastrarea unui cartus in exteriorul imprimantei, in contact cu aerul un timp indelungat poate duce la infundarea duzei. Nu expuneti cartusele laser la lumina. Cilindrii sunt fotosensibili si se deterioreaza. Pastrati-le in pungi negre, in locuri ferite de lumina. Cartusele de printare cu jet de cerneala trebuie depozitate departe de surse de caldura.

Pentru transport, in vederea reincarcarii, ambalati cartusul in hartie obisnuita. Ambalarea in plastic sau hartie absorbanta poate conduce la amestecarea culorilor in capul de printare. Nu lipiti benzi adezive pe capetele cartuselor.

Inainte de montarea cartuselor reumplute, verificati starea contactelor si a duzelor. Contactele trebuie sa fie curate si uscate, iar pentru curatare folositi apa distilata, eventual calduta. Nu folositi alcool sau solventi pentru curatarea duzelor! Nu atingeti contactele sau zona duzelor cu mana sau cu alte obiecte uscate deoarece descarcarile electrostatice pot distruge ireversibil capul de printare. Intotdeauna folositi vata sau servetele umede si lasati cartusul sa se usuce prin evaporare la temperatura camerei.

Pentru rezultate optime la imprimare, dupa introducerea in imprimanta a cartusului, se recomanda efectuarea procedurii „curatare cartus”.

Consumabile compatibile
Consumabile remanofacturate si compatibile

Beneficiile aduse mediului prin colectarea cartuselor goale sunt nenumarate. Pentru ca suntem eco adoptam solutii de responsabilitate sociala. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati…

Mai jos, o să lămurim câteva aspecte ce ţin de procesul de remanofacturare şi care sunt diferenţele reale dintre un toner OEM (original) şi unul remanofacurat.

Ce inseamna produs remanofacturat?
Prin adevaratul procedeu de remanufacturare se obtine un produs finit nou, de o calitate similara produsului OEM , in unele cazuri calitatea poate fi superioara produsului OEM. Prin remanufacturare se intelege procedeul de desfacere a cartusului, reconditionarea pieselor cu viata lunga de utilizare, gen rola magnetica, arcuri, diferite angrenaje din metal sau plastic si inlocuirea TUTUROR pieselor care suporta o uzura importanta dupa primul ciclu de printare, si anume: cilindrul fotosensibil, lamele de dozare, PCR – Primary Charge Roller, developer roller, doctor bar, iar in final se monteaza sigiliul, chipul (la reperele care necesita chip) se sigileaza si ambaleaza, obtinandu-se astfel un produs NOU.

Ce inseamna procedeu de refilare sau reancarcare?
Aici majoritatea utilizatorilor fac o mare greseala, confundand procedeul de remanufacturare cu procedeul de refillare sau reincarcare. Prin acest procedeu, cartusul este desfacut si reincarcat cu toner, adica este dozat cu toner pentru inca o listare, FARA ca in urma acestui procedeu sa se reconditioneze piesele cu viata lunga de folosinta sau sa se inlocuiasca principalele piese ce intra in alcatuirea sistemului de printare: cilindru fotosensibil, lamele dozare, PCR, developer roller ,doctor bar.

Ce inseamna cartus 100% nou?
Gama de cartuse 100% noi a fost promovata intens in ultimii ani de toate firmele de distributie din tara datorita unui aspect important, PRETUL. Aceste produse sunt de o buna calitate, in situatia in care identificati un furnizor care are in spate o mare fabrica din Asia, insa ele au fost concepute pe principiul de unica folosinta,ele sunt sensibile la remanufacturare sau refillare, in situatia in care urmariti obtinerea unui produs echivalent care sa poata fi refolosit dupa prima utilizare, va recomandam produsele remanufacturate-PREMIUM.

Care sunt avantajele produsului remanofacturat?
In situatia in care produsul remanufacturat a respectat toate procedurile de obtinere prezentate mai sus, dvs. veti beneficia de un produs de o calitate similara produsului OEM, insa la un pret mult mai mic fata de acesta ,diferentele de pret pot fluctua intre 40-100%. Totodata cartusul remanufacturat poate fi refolosit dupa golire de nenumarate ori, bineinteles prin procedeul de remanufacturare, inlocuinduse de fiecare data componentele ce intra in sistemul de printare, mentionate mai sus.

Reincarcare tonere
Reincarcare calitatea 1 pentru tonere si cartuse
  • Incarcăm cartuşe Inkjet şi tonere Laserjet la CEL MAI MIC PRET cu LIVRARE GRATUITĂ în Timişoara!
  • Vindem TOATE MODELELE de cartuşe şi tonere  cu LIVRARE GRATUITA indiferent de cantitate!

In momentul de faţă cartuşele pentru aproape orice tip de imprimantă costă atât de mult incât uneori după doar două schimbări de cartuşe observăm că am cheltuit o sumă egală cu cea necesară achizitionarii unei imprimante noi.

Soluţia este reincărcarea profesională a cartuşelor care garantează o imprimare corespunzatoare, uneori chiar identică cu cea originală, dar la preţuri extrem de convenabile atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru persoanele juridice.

Un cartuş poate fi reumplut de mai multe ori, excepţie facând cazurile când este deteriorat fizic. Noi vă garantăm reumplerea numai cu CERNEALĂ SAU TONER DE CALITATE şi CÂNTĂRIREA ELECTRONICĂ a cantitatii utilizate în funcţie de specificaţiile tehnice ale modelului.

 Tarifele noastre pentru reincărcare de tonere sunt:
Tip toner
Preţ
Toner standard fara chip 100g10 EUR
Toner standard cu chip 100g12 EUR
Toner Samsung cu chip 100g16 EUR
Alt tip de tonerin functie de gramaj

Preţurile nu conţin TVA.

Aveti nevoie de un profesionist in incarcari deoarece in functie de experienta persoanei care indeplineste operatiunea cartusul dumneavoastra va putea fi reincarcat de mai multe sau mai putine ori. Asteptam sa ne contactati pentru comenzi si intrebari in domeniu!

Cateva sfaturi pentru intreţinerea cartuşelor şi tonerelor

Un cartus poate fi reincarcat de foarte multe ori daca sunt respectate cateva reguli de baza referitoare la intretinere, transport, etc. Echipa HQ LEVEL intelege cat de importanta este pentru dumneavoastra prelungirea duratei de viata a consumabilelor si va ajuta cu cateva sfaturi profesionale:

Montati cartusul nou imediat dupa scoaterea din ambalajul lui original. Nu uitati sa indepartati banda autoadeziva de pe cartus inainte de introducerea in imprimanta.

Respectati toate mentiunile producatorului privitoare la procedura de schimbare a cartuselor asa cum scrie in manualul imprimantei dumneavoastra.

In cazul imprimantelor color consumarea celor 3 culori se face diferit, in functie de continutul paginilor imprimate. Cartusele trebuie reumplute imediat ce una dintre culori s-a terminat. Nu folositi imprimanta cu una dintre culori golita! Se evita astfel amestecul culorilor si infundarea duzelor. La transport nu inveliti cartusul in hartie absoranta deoarece se pot amesteca culorile.

In timpul verii nu lasati cartusul nefolosit chiar si o perioada scurta de timp. Pentru a preveni uscarea cartusului printati saptamanal cel putin citeva rinduri pe culoare alb/negru si color. Fiecare tip de imprimanta are un numar de pagini pe luna recomandat de producator. In masura in care este posibil nu tipariti incontinuu mai mult de 10 – 15 % din volumul recomandat. Imprimantele necesita racirea capului de imprimare.

Este indicat ca reumplerea cartusului sa aiba loc mai inainte ca acesta sa se goleasca complet, pentru a evita infundarea duzei. A nu se atinge duza si a nu expune umezelii sau contactului cu alte substante decat cerneala speciala.

Reumplerea cartuselor trebuie facuta in cel mai scurt timp posibil (1 – 2 zile). Nu se recomanda depozitarea cartuselor, fie noi, fie reumplute, pentru o folosire ulterioara. Folosirea simultana a doua sau mai multe cartuse se poate face doar daca timpul de depozitare nu depaseste citeva zile si daca acestea sunt ambalate in cutii etanse care sa mentina umezeala. Pastrarea unui cartus in exteriorul imprimantei, in contact cu aerul un timp indelungat poate duce la infundarea duzei. Nu expuneti cartusele laser la lumina. Cilindrii sunt fotosensibili si se deterioreaza. Pastrati-le in pungi negre, in locuri ferite de lumina. Cartusele de printare cu jet de cerneala trebuie depozitate departe de surse de caldura.

Pentru transport, in vederea reincarcarii, ambalati cartusul in hartie obisnuita. Ambalarea in plastic sau hartie absorbanta poate conduce la amestecarea culorilor in capul de printare. Nu lipiti benzi adezive pe capetele cartuselor.

Inainte de montarea cartuselor reumplute, verificati starea contactelor si a duzelor. Contactele trebuie sa fie curate si uscate, iar pentru curatare folositi apa distilata, eventual calduta. Nu folositi alcool sau solventi pentru curatarea duzelor! Nu atingeti contactele sau zona duzelor cu mana sau cu alte obiecte uscate deoarece descarcarile electrostatice pot distruge ireversibil capul de printare. Intotdeauna folositi vata sau servetele umede si lasati cartusul sa se usuce prin evaporare la temperatura camerei.

Pentru rezultate optime la imprimare, dupa introducerea in imprimanta a cartusului, se recomanda efectuarea procedurii „curatare cartus”.

Consumabile OEM
Ai nevoie de ajutor?