Furnizare echipamente startup nation 2019

Building a safe and for the ages
Ai nevoie de ajutor?

Contacteaza personalul nostru calificat rapid si sigur.

FURNIZARE ECHIPAMENTE STARTUP NATION 2019

Salutare tineri antreprenori!

De curand Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a lansat programul Start-Up Nation Romania 2019.

Acest program se adreseaza Intreprinderilor infiintate dupa 01.01.2018, care au un punct de lucru urban sau rural, inclusiv Bucuresti – Ilfov. Aplicantii pot obtine pana la 200.000 de lei (sau aproximativ 44.000 Euro),  suma maxima primita in cadrul programului. Aceasta reprezinta o contributie de maximum 100% din valoarea proiectului.

In urma experientei dobandite in cei peste 11 ani de activitate, venim in intampinarea nevoilor tale oferind o gama larga de produse si servicii

Astfel, pe langa documentatia pe care o putem furniza, HQ LEVEL BUSINESS SERVICES, vine in ajutorul aplicantilor oferind echipamente diverse si specifice in conditiile incadrarii in bugetul programului.

 Iata mai jos  care sunt actele pe care le putem emite astfel incat dosarul tau sa fie cat mai corect si complet redactat:

  •  Contract de furnizare produse
  •  Oferta personalizata cu descrirea principalelor caracteristici ale produselor comandate
  •  Factura proforma cu datele necesare platii (pe care va trebui sa o achitati in cel mult 3 zile de la primire)
  •  Factura fiscala
  •  Certificat de garantie
  •  Certificat de conformitate
  •  Proces verbal de predare-primire a produselor

Va recomandam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact inca din faza de proiectare pentru o bugetare corecta a echipamentelor.

HQ LEVEL BUSINESS SERVICES ajuta tinerii antreprenori cu achizitionarea echipamentelor din proiect atat prin credit-punte la una din bancile partenere in program cat si cu finantare directa cu termen de plata direct catre Beneficiar.

 

Informatii generale despre proiect :

Guvernul Romaniei spera sa finanteze aproximativ 10.000 de noi societati comerciale.
Suma maxima nerambursabila care va fi acordata acestor noi afaceri prin programul Start-Up Nation 2018 va fi de 44.000 Euro.

Printre altele, se pot accesa fonduri si pentru Echipamente IT, tehnica de calcul (tip PC, laptop, format din: unitate centrala, server, monitor, imprimanta /copiator /multifunctionala, inclusiv sisteme portabile, licente necesare desfasurarii activitatii, sisteme audio-video,etc.)

Ai nevoie de ajutor?