Inregistrare domenii

Building a safe and for the ages
Ai nevoie de ajutor?

Contacteaza personalul nostru calificat rapid si sigur.

Inregistrare Domenii

Primul pas pentru prezenta pe internet o reprezinta alegerea unui nume de domeniu reprezentativ. Pentru a alege cat mai bine numele de domeniu va sfatuim sa ne contactati pentru a va oferi consultanta gratuita sau cititi cu atentie sfaturile de mai jos.

  • Numele domeniului web ar trebui sa fie scurt si usor de retinut,intuitiv si memorabil. Nu alegeti cuvinte pompoase, sau straine(ex:businessmarketwatch, etc.). Utilizatorul nu va retine numele domeniului, sau il va tasta gresit.
  • Alegeti un nume de domeniu original. Daca numele domeniului pe care il doriti (ex: numefirma.ro) este deja inregistrat nu folositi alta extensie(ex: numefirma.com.ro sau numefirma.biz, etc. , si nici nu separati cuvintele din domeniu cu “-” (ex: nume-firma.ro). Utilizatorul nu va retine exact numele domeniului dvs si va intra pe site-urile concurente.
  • Daca doriti un domeniu care sa va reprezinte firma, alegeti un nume de domeniu identic cu cel al firmei dvs., acest lucru fiind deosebit de important in promovarea identitatii firmei dvs. online
  • Daca doriti un web-site pentru atragerea utilizatorilor ce cauta un anumit tip de serviciu/produs, alegeti un domeniu ce contine in numele sau denumirea produsului/serviciului tinta.
  • Achizitionati domenii reprezentand prescurtari sau sinonime ale cuvintelor cheie pentru care doriti sa atrageti vizitatorii prin optimizare web
  • Daca va ganditi sa achizitionati un domeniu .RO pentru firma, serviciile sau produsele dvs., rezervati/cumparati si un domeniu international (.COM, .NET, .BIZ, .INFO)
  • Cumparati toate domeniile similare. Pentru a va asigura ca toate greselile pe care un utilizator ar putea sa le faca atunci cand tasteaza numele domeniului dvs., il vor aduce tot pe site-ul dvs., cumparati toate domeniile care se scriu similar, se citesc similar, cu si fara “-” intre cuvinte.

HQLEVEL isi rezerva dreptul de a modifica aceste preturi.
Toate preturile de pe site sunt exprimate in EUR si nu contin TVA. Plata se face in RON la cursul BNR din ziua facturarii.

Ai nevoie de ajutor?