Ramurile noastre sunt

Firma noastra implementeaza sisteme pentru automatizari, cuprinzand diverse motoare pentu actionarea portilor batante sau culisante, precum si sisteme pentru limitarea accesului pentru autoturisme.
Funcţiile pe care trebuie să le îndeplinească un sistem de securitate sunt cele de control al accesului, de protejare a personalului, clădirilor, echipamentelor, depozitelor, a datelor şi know-how-ului. Sistemele de restrictionare si control acces reprezinta unul dintre cele mai sigure si eficiente metode de protectie a unui obiectiv.
Sistemele de control pontaj sunt folosite in cadrul companiilor de decenii, oferind o solutie simpla de monitorizare a orelor lucrate. Insa, cu toate acestea, nu toate lumea foloseste un sistem de control pontaj, unele companii mai mici monitorizeaza mai usor activitatea angajatiilor si nu apeleaza la un sistem profesionist pentru acest lucru.
Un sistem de supraveghere video il putem considera ca pe un al treile ochii ce vegheaza tot timpul asupra  locuintei, copiilor, biroului, magazinului , a angajatilor, clientilor, depozitului, etc. Cu alte cuvinte putem spune ca vegheaza asupra oricarei institutii sau spatiu ce necesita o supraveghere vizuala deosebita 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Pentu orice versiune de sistem de supraveghere, imaginile sunt disponibile pe internet  avand  posibilitatea monitorizarii.
Sistemele pentru controlul electronic al marfii sunt solutia pentru reducerea substantiala a furturilor din magazine, pentru toate tipurile de produse. Acestea sunt de doua tipuri: sisteme standard si sisteme monoantena. Sistemele STANDARD, alcatuite dintr-un emitator si un receptor, asigura un nivel ridicat de protectie. Acest sistem asigura un spatiu de acces de pana la 120 cm, sistemul utilizeaza frecventa de 4,8 Mhz, fata de ambele parti ale monoantenei.
Sistemele de alarmare permit detectia si semnalizarea tentativelor de patrundere in anumite zone delimitate (interior, exterior, perimetru). Obiectivele complexe pot fi impartite in zone de monitorizare, ce pot fi administrate independent. Pentru atingerea unui nivel de securitate ridicat, sistemele de detectie a efractiei pot fi integrate cu sisteme de control al accesului si CCTV.

In cadrul sistemelor integrate de securitate realizate de firma noastra, sistemele de detectie perimetrala ocupa un loc special, in cadrul carora sunt integrate ultimele tehnologii in domeniu. Sistemul de detectie perimetrala este proiectat pentru a detecta tentativele de efractie la nivelul perimetrului obiectivului.

Sistemele de interfonie si videointerfonie reprezinta solutii integrate de comunicatii ce permit realizarea accesului intr-un obiectiv protejat. Sistemele de inferfonie si videofonie efectueaza si receptioneaza semnale audio si video pentru validarea accesului in obiectivul protejat, furnizeaza informatii audio si/sau video despre solicitantul accesului, deblocheaza mecanismele ce restrictioneaza accesul in obiectiv si interfata de comunicare intre beneficiar si vizitator.
Pune siguranta pe primul loc

Sisteme de securitate pentru obiective civile, industriale si comerciale, institutii guvernamentale, cladiri administrative, institutii financiar.

Siguranta si securitate
Va oferim sprijin permanent, de la consultanta in ceea ce priveste definirea nevoilor de IT ale firmei/ institutiei dumneavoastra pana la instruirea cu privire la utilizarea sistemului implementat.
01-HM-Agr-01
Smart home
50%
Protectie perimetrala
80%
Sisteme de alarma
70%
Supraveghere video
100%

Siguranta este pe primul loc!

Sisteme de securitate

HQ Level ofera toata gama de servicii de intretinere pe baza de contracte in diferite regimuri in functie de necesitatile si cererile clientului. Avantajele contractarii acestor servicii constau in cresterea disponibilitatii sistemului IT si costuri de intretinere mai mici.

0
Sisteme instalate
0
Clienti
Cauti un partener?